Magneti.info este un magazin virtual administrat de SC Incod ART SRL, persoana juridica infiintata legal cu urmatoarele date :
– CUI – 35172670;
– RO – J32/1035/2015
– adresa punct de lucru: Str. Soseaua Sibiului nr.2, birou 409, Selimbar, Jud. Sibiu
– adresa sediu: Str. Semaforului 15/21, Sibiu, Jud. Sibiu
IBAN: RO26INGB0000999906019002 deschis la ING BANK NV, Sibiu

Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor Magneti.info inseamna acceptarea si respectarea conditilor de utilizare si a modificarilor aduse prezentului document.

Orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat prin intermediul comenzii online sau telefonic. Va rugam sa cititi cu atentie „Termeni si conditii„. Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni de utilizare in totalitate. In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti „Termeni de utilizare” va rugam sa parasiti acest site fara a-l mai utiliza.

DREPTURI DE AUTOR(COPYRIGHT) si ACCESUL LA SITE
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, si alte date) sunt proprietatea Magneti.info si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romana a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul Magneti.info , este strict interzisa.

Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website. Magneti.info nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. Magneti.info nu va fi responsabil pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca Magneti.info sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati.

Magneti.info garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Magneti.info, fara acordul scris al acesteia.

Site-ul www.Magneti.info poate fi accesat gratuit si se pot cumpara produse fara a fi inregistrat ca utilizator.

DESCRIEREA PRODUSELOR
Imaginile site-ului sunt produse reale, executate cu atentie, sensibilitate si daruire pentru client, dar sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini, de la caz la caz in orice mod (nuantele de culoare, accesorii, mod de ambalare, etc), de asemenea pot diferii in functie de calitatea imagini primate de la client. Magneti.info nu poate garanta disponibilitatea permanenta in stocuri a tuturor produselor afisate, de aceea isi rezerva dreptul de a face aceste modificari fara a anunta in prealabil clientul. Magneti.info poate inlocui unele din produse cu unele similare astfel incat sa se pastreze aspectul si valoarea celui original.

Produsele pot fi insotite de un text mesaj – editare grafica – felicitare si livrat o data cu acestea. Produsele se livreaza cu o carte de vizita a Magneti.info. Magneti.info nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

PRETURI
Preturile afisate produselor reprezinta pretul net al produsului (firma nu este platitoare de TVA) dar fara taxa de transport. Preturile pot diferi de la un sezon la altul la acelasi produs, Magneti.info poate schimba in orice moment perturile la produsele sale fara nici o notificare prealabila.

DREPTUL LA RETUR
Conform legii produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile iar costul de returnare revine integral clientului. Reclamatiile se vor adresa pe mai la adresa contact@magneti.info in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie directionata spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni in timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Magneti.info, dar nu si alte despagubiri.

GRESELI DE TIPARIRE
Magneti.info si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

LEGATURI
Magneti.info nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONDITII LEGALE
Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
In cazul unor eventuale conflicte intre Incod ART SRL  si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.