DE CE SA NE ALEGETI PE NOI

           IncodArt și-a început povestea încă din anul 2015 din dorința de a crea emoții și amintiri. Modalitatea prin care face acest lucru este pe cât de simplă, pe atât de originală. IncodArt imprimă pe magneți poze care surprind primul sărut, primul pas, prima medalie, prima călătorie, cea mai reușită farsă și cea mai sinceră îmbrățișare. Magneții ajung de cele mai multe ori pe frigider, exact acolo unde îi poate vedea orice oaspete care, apoi, pune o listă luuungă de întrebări despre oamenii ferciți din poze. Și ce poate fi mai frumos decât să povestești despre cei mai buni prieteni, vise, părinți, călătorii…și când te gândești că toată discuția a pornit de la un simplu magnet de frigider.

           Din 2015 până în  prezent  IncodArt a realizat mărturii, magneți cu poza bebelușului, pentru 1500 de botezuri; a oferit poze cu tineri îndrăgostiți la peste 1000 de nunți.

Astăzi magneții de frigider și-au extins aplicabilitatea. IncodArt realizează la comandă cărți de vizită magnetice, magneți educativi pentru copii, magneți publicitari, magneți turistici, meniuri magnetice și chiar cataloage de produse.

           Prin ce se deosebește IncodArt de firmele care fac aparent același lucru?

Prin calitatea produselor oferite, prin seriozitatea în respectarea  deadline-ul și nu în ultimul rând, echipa creativă care ”magnetizează” din ce în ce mai mulți clienți.